Sharon Muller

Drs. / Chirurg

Sinds 2017 werkt Sharon Muller met veel enthousiasme bij ME Clinics. Haar interesse voor de injectables is ontstaan vanuit jarenlange ervaring als chirurg gespecialiseerd in de behandeling van borstkanker, spataderen en chirurgie bij kinderen. Hierbij is het esthetisch resultaat namelijk net zo belangrijk als een goede medische behandeling.

Sharon Muller vertelt:

Het mooie van het gebruik van Injectables is dat ik hiermee de mogelijkheid heb om met subtiele behandelingen een zeer fraai cosmetisch resultaat te creëren. Het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden is waar ik naar streef. De term beautification past hier wat mij betreft het best bij. Het is fijn om jezelf van een paar jaar jonger weer in de spiegel te herkennen! Ook kun je met een relatief simpele behandeling dat, waar je je misschien al langer aan stoort, laten aanpassen.

Naast het gebruik van goede huidverzorging en make-up kan men middels het gebruik van Injectables de tijd gemakkelijk een beetje op afstand houden. Belangrijk ook vind ik daarbij het goed informeren van de cliënt en samen te komen tot een behandeling die het voor hem of haar gewenste resultaat oplevert. (Het fijne van werken bij ME Clinics is dat we een team vormen met dezelfde inzichten en dat we voor expertise op elkaar kunnen bouwen. Vanuit ons werk als medisch specialist zijn we alle gewend de hoogste vorm van medische betrouwbaar handelen te hanteren)

Drs. Sharon Muller - BIG nr: 59045800101

Opleiding

Geneeskunde

Studie Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Chirurgie

Opleiding tot chirurg in het Leids Universitair Medisch Centrum en het Haaglanden Medisch centrum, Westeinde te Den Haag.

Chirurgische stages

Chirurgische stages in Seattle en Washington DC in de Verenigde Staten en in Monza, Italië.

Werkervaring

Huidige werkzaamheden

Chirurg in Sionsberg te Dokkum

Overige

Injectables trainingen in London, Verenigd Koninkrijk

- Gecertificeerd Oncologisch Chirurg en Chirurg bij Kinderen

- Lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde

- Lid van de Nederlandse Vereniging voor Chirurgische Oncologie

- Lid van de Nederlandse Vereniging voor Kinderchirurgie

- Lid van de European Society of Surgical Oncology

- Lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde

Maak een persoonlijke afspraak

Neem contact op