Over ons

Al tijdens de opleiding tot arts ontstond er bij initiatiefnemer drs. Marc van Tilburg interesse in de cosmetische geneeskunde. Stages bij de afdeling plastische chirurgie van het UMC St Radboud werden gevolgd. Echter tijdens de verplichte praktijkstages (co-schappen) kwam hij te werken op de afdeling chirurgie van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Daar trok ook de oncologische chirurgie en uiteindelijk kwam hij hier te werken. 

Tijdens zijn opleiding tot chirurg en later oncologisch chirurg heeft hij zich in het bijzonder bezig gehouden met de oncoplastische chirurgie. Dat is die chirurgie waarbij niet alleen de ziekte wordt behandeld, maar ook het cosmetisch eindresultaat een belangrijke plaats in inneemt. 

Verder is een belangrijk onderdeel van zijn werk de behandeling van problemen van de bekkenbodem. Hier wordt regelmatig botox voor gebruikt. En via deze twee wegen, de oncoplastische chirurgie en de botox behandelingen in de chirurgische praktijk is de stap naar de cosmetische geneeskunde snel gemaakt.

Na intensieve trainingen in zowel binnen als buitenland is in 2014 de start gemaakt voor het starten van ME Clinics (voorheen Dr Marc Injectables). Een kleine kliniek waarin we proberen het beste in u naar boven te halen. Je te laten stralen en de betere versie van jezelf naar boven te halen.

Maak kennis met onze specialisten

Drs. Marc van Tilburg

Lees meer

Drs. Sharon Muller

Lees meer

Drs. Olaf Vrooman

Lees meer

Maak een persoonlijke afspraak

Neem contact op