Dit zeggen jullie over ons

Wij vinden klanttevredenheid het belangrijkst. Ben je niet tevreden, zijn wij het ook niet. We staan altijd open voor kritiek en horen graag wat je van de behandeling vindt. Ook als je niet tevreden bent horen we het graag, zo kunnen we samen tot een oplossing komen.

Maar natuurlijk horen we het ook graag als je wel tevreden bent. Samen werken aan de betere versie van jezelf is ons doel, en jou reactie helpt ons daarbij.

Ervaringen

Ik ben zo blij dat ik hier ben geweest! Ik had al veel goeie verhalen gehoord, maar het blijft toch altijd spannend! Ik had gelijk een heel goed gevoel bij Marc.

Lees meer

Fantastisch geholpen! Laatst een consult gehad en ik kon meteen geholpen worden. Elke dag blij als ik in de spiegel kijk, ben er een stuk vrolijker van geworden!!

Lees meer

Heel erg tevreden en inmiddels terugkerende klant geworden! Ik ben vooraf heel goed voorgelicht over de mogelijkheden en behandelingen.
Ik word altijd prettig ontvangen.

Lees meer

Al enkele keren bij dr Marc geweest. Altijd eerst een uiterst hartelijke ontvangst door de gastvrouw. Dr Marc is een heel vriendelijke en deskundige arts.

Lees meer

Wat ben ik blij met het resultaat! Het was voor mij allemaal best spannend, maar na goed overleg over “mijn probleem” was ik helemaal gerustgesteld.

Lees meer

Men neemt de tijd voor je en de communicatie is open en prettig! Voel me hier super op mn gemak en vertrouwd!

Lees meer

Deskundig, klantvriendelijk en uitstekende service biedt deze arts in zijn praktijk. Echt een absolute aanrader.

Lees meer

Bij Dr. Marc is het altijd top geregeld, afspraak super snel gemaakt en zeer prettige atmosfeer.

Lees meer

Ben 72 jaar en ga met plezier naar Sharon, wil geen ander! Ze doet het heel erg goed.

Lees meer

Ik kom al een paar jaar bij Sharon voor botox en fillers. Als arts is zij zeer bekwaam, ze luistert goed, pusht je niet om behandelingen erbij te nemen en het resultaat is altijd erg natuurlijk. Aanrader!

Lees meer

Sharon, is een arts, maar op de eerste plaats heeft ze een warme persoonlijkheid, wat ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt.

Lees meer

Hele goede service’s, met een hele hoge en goede klantvriendelijkheid en ze denken met je mee.

Lees meer

Je wordt heel persoonlijk ontvangen, je wordt goed en vakkundig geadviseerd en de behandeling verloopt heel prettig.

Lees meer

Maak een persoonlijke afspraak

Neem contact op