Fillers

Fillers zijn lichaamseigen stoffen die kunnen worden geïnjecteerd om volume terug te krijgen in het gelaat, hals, handen of voeten.

Ik heb interesse

Prijzen

Belotero® RevivePer behandeling 2 ml€ 299,-
Belotero® RevivePer 2 behandelingen van 2 ml | Bij aanvang van de kuur te voldoen€ 549,-
Belotero® RevivePer 3 behandelingen van 2 ml | Bij aanvang van de kuur te voldoen€ 799,-
ProfhiloPer behandeling van 2 ml€ 325,-
ProfhiloPer 2 behandelingen van 2 ml | Bij aanvang van de kuur te voldoen€ 599,-
ProfhiloPer 3 behandelingen van 2 ml | Bij aanvang van de kuur te voldoen€ 850,-
Belotero® Lips
(contoure en shape)
Per spuit van 0.6 ml€ 275,-
Belotero®
(soft, balance, intense en volume)
Per spuit van 1ml | Iedere volgende spuit van 1 ml 375,-€ 425,-
Radiesse®Per 1.5 ml€ 495,-
Radiesse®Per 3 ml€ 850,-
Radiesse®Per 4.5 ml€ 1125,-

Wat zijn fillers?

Fillers zijn lichaamseigen stoffen die kunnen worden geïnjecteerd om volume terug te krijgen in het gelaat, hals, handen of voeten. Dit doen ze door vocht aan zicht te binden of door het lichaam aan te zetten tot het aanmaken van collageen en elastine. Fillers deactiveren de spieren.

Wij werken met twee soorten fillers. Fillers op basis van hyaluronzuur of op basis van het mineraal Calcium. Onze fillers hebben zowel een CE keurmerk als een FDA keurmerk. Daarmee wordt aangegeven dat de fillers geheel veilig zijn en zonder problemen kunnen worden toegepast in het bijvoorbeeld gelaat, handen of hals.

Onze fillers zijn 100% veilig en worden volledig door het lichaam afgebroken (niet permanent). Bij ME Clinics wordt er gewerkt met de merken Belotero® en Radiesse®.

Bij fillers ziet u direct resultaat. De actieve filler zal na enkele weken het lichaam aanzetten tot de aanmaak van eigen collageen waardoor een verstevigend en liftend effect van de huid optreed. Afhankelijk van het soort filler houdt het effect 4 tot 24 maanden aan. Sommige fillers gebruiken we om fijne lijntjes weg te werken, deze zijn zacht van samenstelling en lossen wat sneller op. De andere filler gebruiken we juist om meer volume te geven diep in het gezicht om bijvoorbeeld contouren van kaak, jukbeen of neus bij te werken. Deze fillers hebben meer stevigheid en zullen dan ook langer aanwezig blijven. 

Bijwerkingen van de behandeling kunnen gerelateerd zijn aan het product (allergische reactie) of aan de injectie zelf (roodheid, zwelling, pijn, jeuk, kneuzing), maar in zijn algemeenheid zien we maar weinig bijwerkingen.

Resultaten

Voor de behandeling
Na de behandeling

Ik heb interesse

Maak kennis met onze specialisten

De artsen van ME Clinics zijn allen medisch specialist en hebben naast hun 6 jarige basisopleiding ook een 6 jarige specialisatie achter de rug. Ze zijn zowel nationaal als internationaal getraind en hebben inmiddels een ruimte ervaring op het gebied van de cosmetische geneeskunde.
Alle specialisten

Drs. Marc van Tilburg

Lees meer

Drs. Sharon Muller

Lees meer

Drs. Olaf Vrooman

Lees meer

Drs. Ruben Belder

Lees meer