Belotero® Revive

Voor een gehydrateerde, elastische en stevige huid.

Het is niet altijd makkelijk om je huid jong, gezond en fris te houden.  Een drukke carrière, veel reizen en gezellige feestjes. Goed voor je mentale gestel, maar minder voor je huid. Je huid raakt hier namelijk snel droog en vermoeid van. Het is daarom belangrijk goed voor je huid te zorgen. De oplossing? Belotero Revive!

Uit onderzoek naar Belotero Revive kwamen de volgende resultaten:

  • 100% van de deelnemers toonden zichtbaar verbeterd resultaat
  • 90% van de patiënten zou Belotero Revive aanbevelen bij vrienden
  • De huid blijft minstens 36 weken gehydrateerd en verminderd van rood- en ruwheid
  • Ruim 80% van de deelnemers is tevreden over de behandeling en het resultaat

Ik heb interesse

Geef je huid een boost en verminder roodheid

Ondanks dat je goed voor jezelf zorgt, begint het leven toch wat sporen na te laten op je gezicht. Het gevolg hiervan is roodheid en je huid toont vermoeid en droog. Dit zijn de eerste tekenen van huidveroudering. De skinbooster van Belotero Revive geeft jouw huid een boost zodat fijne lijntjes verdwijnen en je huid verstevigt door betere hydratatie. De roodheid neemt af en je ziet er weer net zo fris en jong uit als dat je je voelt. Met Belotero Revive ben jij elke dag selfie ready.

Laat jij de beste versie van jezelf zien en straal

Jouw natuurlijke look behouden en toch je huidstructuur verbeteren en genieten van een jonge frisse uitstraling? Het is mogelijk met de filler Belotero Revive. De injectable is geschikt voor hydratatie en verbetering van de huidstructuur en is ideaal toepasbaar op wangen.

Maak een afspraak en bespreek jouw persoonlijk behandelplan.

Belotero Revive hydrateert

Belotero Revive wordt -in tegenstelling tot een crème- toegepast met een injectie. De gel, op basis van hyaluronzuur en glycerol, zorgt voor directe hydratatie van de huid. Daarnaast voorkomt glycerol de vorming van rimpels.

Zodra de huid ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af. Hyaluronzuur kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water kan dragen, waardoor het de huid hydrateert en beschermt. Met het injecteren van deze lichaamseigen stof, verbeter je dan ook direct de natuurlijke hydratatie.

De werking van Belotero Revive

Doordat Belotero Revive wordt ingebracht met een injectie in de huid, zorgt dit direct voor hydratatie. Een goede hydratatie van de huid draagt bij aan een goede huidstructuur en een frisse uitstraling. Het hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol voorkomt rimpelvorming.

Belotero Revive is veelvoudige inzetbaar en draagt bij aan een jonge uitstraling, van binnen en van buiten.

Download de brochure voor meer informatie over de behandeling met Belotero Revive.

Resultaten

Voor de behandeling
Na de behandeling

Maak een persoonlijke afspraak

Neem contact op