Onze behandelingswijze

ME Clinics is een kliniek waarin we altijd samen met onze klanten kijken hoe we het beste in jezelf naar boven kunnen krijgen. Wij gaan nooit voor extreem, hooguit naar extreem tevreden. Liever subtiel, zo dat mensen zien dat je er beter en uitgerust uit ziet. 

We willen duidelijkheid scheppen tijdens een consult, bespreken wat mogelijk is, maar ook zullen we eerlijk zijn als we verwachtingen niet waar kunnen maken. Zo hopen we dat we waar kunnen maken wat we beloven en je altijd tevreden laten zijn met je behandeling.

Maak kennis met onze specialisten

De specialisten van ME Clinics zijn uitgebreid opgeleid. Naast een langdurig opleiding tot medisch specialist zijn ze zowel nationaal als internationaal getraind. Inmiddels hebben ze ruime ervaring in de (cosmetische) geneeskunde.

Drs. Marc van Tilburg

Lees meer

Drs. Sharon Muller

Lees meer

Met welke producten werken wij

Belotero®

BELOTERO® is één van de vele fillers die gemaakt zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een van nature in ons lichaam voorkomende stof. Het bindt vocht aan zich, werkt als smeerolie in de gewrichten en heeft een signaalfunctie in ons lichaam. Naarmate we ouder worden zien we dat het hyaluronzuur in ons lichaam af neemt. We verliezen volume in het gelaat, bot neemt in volume af en we krijgen een andere vetverdeling in het gelaat. Met het weer terugbrengen van het hyaluronzuur in het gelaat kunnen we de jeugdigheid weer in het gezicht terug brengen.

De BELOTERO® lijn is beschikbaar mét en zonder lidocaïne. Lidocaïne is een lokaal verdovingsmiddel wat de behandeling minder pijnlijk maakt. Daarnaast is het goedgekeurd door zowel de Europese als Amerikaanse keuringsinstanties (CE en FDA) en daarmee bewezen veilig en effectief.

Hoe lang werkt BELOTERO®

De werkingsduur van BELOTERO® hangt met name af van het type BELOTERO® waarmee je behandeld bent. In zijn algemeenheid kun je er van uit gaan dat na een correctie het effect 4 -14 maanden zichtbaar is. Daarbij moeten we wel altijd opmerken dat het effect van persoon tot persoon kan verschillen. Verder spelen leeftijd, huidtype, levensstijl en (spier-)activiteit een rol. Zeker is dat BELOTERO® geen permanente filler is. Het zal dus altijd volledig door het lichaam worden afgebroken.

Radiesse®

Radiesse® is eveneens een filler. Echter deze heeft in tegenstelling tot de hyalyronzuren een dubbele werking. Het product herstelt net als Belotero® het volumeverlies. Daarnaast zorgen de calciummicrosferen van Radiesse® ervoor dat de aanmaak van nieuwe collageen in uw huid wordt gestimuleerd en dat de kwaliteit van de elastine verbetert, waardoor uw huid steviger wordt. Collageen is één van de belangrijkste bouwstenen van uw huid. Maar liefst 70% van het gewicht van uw huid komt voor rekening van collageen. Door de behandeling met Radiesse® worden rimpels minder of verdwijnen volledig, er ontstaat een liftend effect op uw huid, uw huid wordt sterker om de verandering in uw onderliggende weefsels op te vangen.

Radiesse® bestaat uit de klassieke Radiesse® en Radiesse® (+) Lidocaine. Radiesse Lidocaine zorgt voor meer comfort bij de behandeling vanwege de vermenging met lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel dat zorgt voor meer comfort bij de behandeling.

Hoe werkt RADIESSE®?

Na een behandeling met Radiesse® zorgt de gel tezamen met de fijne calciumfosfaat microsferen in Radiesse® ervoor dat het collageen in uw lichaam op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een verbetering van de kwaliteit van de huid, maar tevens ook een liftend effect van de huid. Verder kan door het toedienen van het volume van Radiesse® ook het volume worden hersteld dat verloren is gegaan in het gelaat. Doelgebieden als slaap, jukbeenderen boven en onderkaak kunnen met Radiesse® worden hersteld. Tevens kunnen neuscorrecties met Radiesse® worden gedaan.

Hoe lang werkt RADIESSE®

Het corrigerende resultaat van een behandeling met Radiesse® houdt minstens een jaar aan. De verbetering van de kwaliteit van de huid is soms na enkele jaren nog opvallend aanwezig.

Bocouture®

Bocouture® is een gezuiverd eiwit dat met injecties in de spieren wordt ingebracht. Daar zal het helpen de spieren te ontspannen. Bocouture® is één van de merken voor het middel Botuline Toxine A. Veel mensen kennen het onder de naam Botox. BOCOUTURE® is één van de meest zuivere toxines in zijn soort. Het middel is geheel vrij van vervuilende eiwitten welke niet bijdragen aan de werkzaamheid van het middel, maar wel kunnen leiden tot allergieën of gewenning en daardoor mindere werking van het product. Door de zuiverheid van BOCOUTURE® kent dit middel dan ook nauwelijks tot geen hinder van allergische reacties.

Bocouture® is de enige botuline toxine A die goedgekeurd is in Europa* voor de behandeling van lijnen in het bovenste gedeelte van het gezicht, waaronder de fronslijnen, horizontale voorhoofdslijnen en kraaienpootjes, zowel in de afzonderlijke indicaties als in gecombineerde behandelingen. Dit is de uitkomst van vele onderzoeken die zijn gedaan naar de werkzaamheid van de verschillende middelen waarin uit de onderzoeken naar boven is gekomen dat BOCOUTURE® zijn werkzaamheid bewezen heeft, heeft aangetoond veilig te zijn en goed getolereerd wordt en zijn effect over de duur van de periode waarin het moet werken ook goed vol houdt.

Na injectie zien we dat de patiënten na gemiddeld drie-vier dagen al enig effect bemerken. Na ongeveer twee weken is het maximale effect van Bocouture® bereikt en is het definitieve effect te beoordelen. Dit effect houdt dan gemiddeld 3 tot 4 maanden aan.

Er zit wel altijd verschil in duur van de werkzaamheid tussen onderlinge individuen, als gevolg van een versnelde stofwisseling (bijvoorbeeld bij roken of intensief sporten) zien we soms dat de effecten individueel minder lang kunnen zijn. Maar bij een regelmatig herhaalde behandeling zien we ook dat de spieren in het gelaat er langer over doen om weer op kracht te komen waardoor het effect van de behandeling juist weer langer kan duren dan de gemiddelde 3-4 maanden. Het op tijd herhalen van de behandeling is dan ook aanbevolen om langer plezier te hebben van de behandeling.

Maak een persoonlijke afspraak

Neem contact op