Wallen

Wallen onder de ogen zijn niet alleen het teken van te weinig slapen. Ook al neem je voldoende rust, dan nog kunnen de ogen er vermoeid uitzien door de verdikking onder de ogen. Natuurlijk is een operatie daar soms een hele goede behandeling voor. Vaak echter kunnen we nog voor een operatie al heel veel herstellen door een kleine hoeveelheid filler te injecteren.

Ik heb interesse

Niet bij iedereen geschikt

Bestaat je wal voornamelijk uit vocht, dan kiezen we hier liever niet voor. De hyaluronzuurfillers zullen van nature vocht aantrekken, en dat moet natuurlijk niet worden toegepast als er al veel vocht zit.

Bij de wallen onder de ogen is er vaak steunverloren gegaan. Het vet dat om de oogbol zit mist steun waardoor het onder de oogbol uit puilt. Dit maakt de wal en de diepe schaduw die er onder zit. Door wat tegendruk te geven tegen het uitpuilende oogvet door een kleine hoeveelheid filler te injecteren kan de wal wat terug worden gedrukt, de diepe, donkere rand wat worden opgevuld en de frisse blik in de ogen wat worden terug gegeven.

Maak kennis met onze specialisten

De artsen van ME Clinics zijn allen medisch specialist en hebben naast hun 6 jarige basisopleiding ook een 6 jarige specialisatie achter de rug. Ze zijn zowel nationaal als internationaal getraind en hebben inmiddels een ruimte ervaring op het gebied van de cosmetische geneeskunde.
Alle specialisten

Drs. Marc van Tilburg

Lees meer

Drs. Sharon Muller

Lees meer

Drs. Olaf Vrooman

Lees meer

Drs. Ruben Belder

Lees meer

Hoe kunnen we jou helpen? Bekijk onze behandelingen.

Bekijk behandelingen