Neus-lippenplooi

De neus-lippenplooi is de lijn van de hoek van de neus tot net naast de mondhoek.

Ik heb interesse

Vermoeide indruk

De neus-lippenplooi is de lijn van de hoek van de neus tot net naast de mondhoek. Wordt deze met de jaren dieper kan dat weer een vermoeide indruk achter laten. Het ontstaan van een diepere neus lippenplooi komt doordat bij het ouder worden het onderhuidse vetweefsel van het jukbeen en het zijn steun verliest en naar beneden zakt. Daarnaast neemt het volume van het bot af waardoor de steun afneemt en de er meer druk op en volume van de wang ontstaat. Dit gaat dan weer overhangen op de neuslippenplooi waardoor deze dieper wordt. Tevens zal met het ouder worden het volume van de bovenkaak afnemen waardoor de diepte naast de neusvleugel juist alleen maar toeneem en zie daar de oorzaak van de dieper wordende NLP.

Om de NLP goed te behandelen is herstel van steun en volume nodig. Deze steun moeten we geven op het jukbeen, om daar weer het volume te herstellen. Daarnaast het volume herstellen naast de neusvleugel en wat volume geven in de NLP zelf. We zullen dus niet alleen naar de NLP behandelen. We kijken altijd naar wat de oorzaak is van de verandering die je ziet, om aan de basis te werken aan het herstel.

Om de NLP te behandelen kunnen we zowel een hyaluronzuur als Radiesse® gebruiken. Samen zullen we bepalen wel product voor je geïndiceerd is en het best bij je past.

Na de behandeling zie je direct resultaat. Dit houdt vaak meer dan 12 mnd aan.

Maak kennis met onze specialisten

De artsen van ME Clinics zijn allen medisch specialist en hebben naast hun 6 jarige basisopleiding ook een 6 jarige specialisatie achter de rug. Ze zijn zowel nationaal als internationaal getraind en hebben inmiddels een ruimte ervaring op het gebied van de cosmetische geneeskunde.
Alle specialisten

Drs. Marc van Tilburg

Lees meer

Drs. Sharon Muller

Lees meer

Drs. Olaf Vrooman

Lees meer

Drs. Ruben Belder

Lees meer

Hoe kunnen we jou helpen? Bekijk onze behandelingen.

Bekijk behandelingen