Lippen

Een mooie gezond ogende mond is een prachtig bezit.

Ik heb interesse

Mooie mond

Een mooie gezond ogende mond is een prachtig bezit. Als een ander ons aankijkt, wordt de blik altijd aangetrokken door de mond. Een mooie mond kan vele vormen hebben en hoeft hiervoor niet perse veel volume te hebben. Wat we willen is voldoende volume en een vorm die past bij ons gezicht. Een goede verhouding is waar het om draait. In de loop der jaren verliezen we het volume van onze lippen, mede doordat de steun onder onze mond van de kaakbeenderen, het gebit en onderhuis weefsel wegvalt. Wat de vrouw ook vaak overkomt is dat de mondhoeken hierdoor spontaan gaan afhangen. Dit leidt tot een vermoeide aanblik, terwijl ze zich niet zo voelt!

Volumeverlies van de lippen, lipsticklijntjes of rokerslijntjes en afhangende mondhoeken kunnen worden gecorrigeerd  middels de “Lollipop” techniek. Met optimaal gebruik van fillers kun je de mond weer het volume en de vorm geven die we zo graag willen hebben.

Ook als je van nature weinig volume in de lippen hebt en een vollere mond wil hebben kan dit met een simpele fillerbehandeling worden verkregen. Afhankelijk van je wens hebben we hier verschillende fillers voor die we kunnen gebruiken.

Daarnaast kan het ook zijn dat je gewoon wat vollere lippen wil, gewoon omdat je dat mooier vindt, ook hier zijn verschillende technieken voor om aan je wens te voldoen. Iets meer accent op de contour van je lippen, iets meer op de vorm, iets meer krul van je lippen, we kunnen het allemaal. Welke behandeling voor jou geschikt is, welk volume het best bij je gezicht past zullen we met je bespreken in het eerste consult. We kijken met je welke wensen haalbaar zijn en hopen zo je te kunnen laten stralen.

Wij gebruiken voor de behandeling van de lippen fillers op basis van hyaluronzuur. (Belotero Lips Shape en Belotero Lips Contour, Belotero Balance en Belotero Intense).

Maak kennis met onze specialisten

De artsen van ME Clinics zijn allen medisch specialist en hebben naast hun 6 jarige basisopleiding ook een 6 jarige specialisatie achter de rug. Ze zijn zowel nationaal als internationaal getraind en hebben inmiddels een ruimte ervaring op het gebied van de cosmetische geneeskunde.
Alle specialisten

Drs. Marc van Tilburg

Lees meer

Drs. Sharon Muller

Lees meer

Drs. Olaf Vrooman

Lees meer

Drs. Ruben Belder

Lees meer

Hoe kunnen we jou helpen? Bekijk onze behandelingen.

Bekijk behandelingen