Handen

Wat vaak vergeten wordt is dat wanneer we er in ons gezicht goed uit zien de handen toch onze leeftijd kunnen verraden.

Ik heb interesse

Handen worden vergeten

Wat vaak vergeten wordt is dat wanneer we er in ons gezicht goed uit zien de handen toch onze leeftijd kunnen verraden. Het volume in de handen neemt af. De ruimte tussen de verschillende middehandsbeentjes wordt dieper, de aderen komen meer op de handrug te liggen door de dunner wordende huid en het vet dat verdwenen is maakt de handen wat “holler”.

Met een filler die de kwaliteit van de huid verbeterd en het volume hersteld kunnen we de handen er weer jonger uit laten zien. Met enkele kleine injecties kunnen we de filler verdelen onder de huid van de handrug, daar zal het in de maanden na de behandeling langzaam de huid doen verbeteren en het volume herstellen.

De fillers die we voor deze behandeling gebruiken zijn met name Radiesse en Profhilo. Beide zijn geschikt om de handen zachter en jeugdiger te maken zodat ze beter passen bij de rest van het lichaam.

Resultaten

Voor de behandeling
Na de behandeling

Maak kennis met onze specialisten

De artsen van ME Clinics zijn allen medisch specialist en hebben naast hun 6 jarige basisopleiding ook een 6 jarige specialisatie achter de rug. Ze zijn zowel nationaal als internationaal getraind en hebben inmiddels een ruimte ervaring op het gebied van de cosmetische geneeskunde.
Alle specialisten

Drs. Marc van Tilburg

Lees meer

Drs. Sharon Muller

Lees meer

Drs. Olaf Vrooman

Lees meer

Drs. Ruben Belder

Lees meer

Hoe kunnen we jou helpen? Bekijk onze behandelingen.

Bekijk behandelingen