Bunny lines

De Bunny lines zijn de dwarse lijntjes op de zijkant van de neus.

Ik heb interesse

De Bunny lines…

…zijn de dwarse lijntjes op de zijkant van de neus. Vaak wordt bij lachen de neus wat opgetrokken (als een konijn dat wat aan het snuffelen is, vandaar de naam bunny lines) waarbij de huid opkrult en de dwarse lijnen laat zien. Met name als we wat ouder worden, de huid wat dunner wordt en we veel gelachen hebben kunnen de lijntjes zichtbaar blijvend achter blijven.

Dit kan vrij eenvoudig met botox worden behandeld. De spiertjes naast de neus die de oorzaak zijn van deze lijntjes worden dan tot rust gebracht. Je blijft nog steeds stralend lachen, maar je neus trek je niet meer op waardoor de huid weer tot rust komt en de lijntjes vervagen. Fillers gebruiken we voor deze lijntjes wat minder, met name omdat onder de huid wat bloedvaatjes lopen die nogal kwetsbaar zijn en we met fillers niet willen beschadigen. Een botoxbehandeling echter kan prima en is veilig.

Maak kennis met onze specialisten

De artsen van ME Clinics zijn allen medisch specialist en hebben naast hun 6 jarige basisopleiding ook een 6 jarige specialisatie achter de rug. Ze zijn zowel nationaal als internationaal getraind en hebben inmiddels een ruimte ervaring op het gebied van de cosmetische geneeskunde.
Alle specialisten

Drs. Marc van Tilburg

Lees meer

Drs. Sharon Muller

Lees meer

Drs. Olaf Vrooman

Lees meer

Drs. Ruben Belder

Lees meer

Hoe kunnen we jou helpen? Bekijk onze behandelingen.

Bekijk behandelingen